Auto Plus BH

Firma AUTO PLUS doo Banja Luka je 2016. godine preselila u potpuno nove prostorije i time postala prvi salon u Bosni i Hercegovini koji je izgrađen po novom Hyundai korporativnom brend identitetu.

Auto Plus d.o.o ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Bosnu i Hercegovinu, tj za Banjalučku regiju, prisutan je na domaćem tržištu od aprila 2004. godine. Kao dio globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

HYUNDAI MOTOR COMPANY je od 1999. do 2010. bilježio stalni napredak i za samo osam godina sa 11-og mesta dospeo na četvrtu poziciju među svetskim proizvođačima automobila. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cijene i kvaliteta.

U aprilu 2004. godine otvorena je nova poslovna zgrada u ulici Put srpskih branilaca 33 ( Derviši ) gde se na jednom mestu nalazi eksluzivan prodajni salon Auto Plus-a, servis na površini od oko 350 m² u kojem se obavljaju sve usluge automehanike i autodijagnostikei i ugradnja dodatne opreme. Pod istim krovom su i skladište rezervnih delova, prodaja rezervnih delova i dodatne opreme, kao i sve administrativne aktivnosti.

Servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima, kao i odgovarajućom opremom za servisiranje vozila uz obučene servisere iz domena mahanike, elektrike i elektronike vozila. Svi Hyundai servisi raspolažu svim neophodnim delovima za servisiranje vozila, kako u garantnom tako i vangarantnom roku.